FIKIH WANITA -MENJAWAB 1001 PROBLEMA WANITA

FIKIH WANITA -MENJAWAB 1001 PROBLEMA WANITA
FIKIH WANITA -MENJAWAB 1001 PROBLEMA WANITA FIKIH WANITA -MENJAWAB 1001 PROBLEMA WANITA
Brand: Darul Haq
Product Code: KWN026
Availability: In Stock
Price: RM26.00 RM22.10
Qty:  

Fikih Wanita Menjawab 1001 Problema Wanita
Karya: Lajnah Da'imah li al-Buhuts al-llmiyah wa-al-ifta', Syaikh Abdurrahman as-Sa'di, Syaikh Muhammad bin Ibrahim, Syaikh Abdul Aziz bin Baz, Syaikh Muhammad bin Utsaimin, Syaikh Abdullah bin Jibrin, Syaikh Shalih bin Fauzan, Syaikh Bakar Abu Zaid, dan Syaikh Abdullah bin Mani'

Melihat kepada pelbagai fenomena masakini melibatkan serangan ketenteraan dan peperangan yang melanda dunia Islam, amat sukar sukar difahami dan mengundang pelbagai tafsiran dan salahfaham sehingga disebutkan 'yang membunuh tidak tahu mengapakah dia membunuh dan yang dibunuh tidak tahu mengapa dia dibunuh'. Buku ini membahaskan perincian berkenaan fitnah akhir zaman melalui apa yang telah diisyaratkan oleh Rasulullah Shallallahu 'alaihi wasallam terutama sekali terhadap fitnah-fitnah masakini yang sedang berlaku seperti siri-siri bencana dan malapetaka, isu kafir-mengkafir, serangan pengeboman, perpecahan umat dan sebagainya. Turut dipaparkan pelbagai peristiwa yang telah berlaku dan yang pasti akan berlaku sebagi satu muhasabah agar tetap berpegang teguh dengan manhaj salaf dalam menghadapi fitnah sebagaimana disabdakan oleh Rasulullah Shallallahu 'alaihi wasallam.

Ukuran Buku: 16cm x 24cm / 321 Halaman(softcover)

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:2014 - 2015 © Pustaka Bushra Sdn. Bhd. Hak Cipta Terpelihara. Dibangun dam diselenggarakan oleh Bushra Studio & Publication Sdn. Bhd.